Ξεκίνησε Επιδότηση ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2

Επιδοτηση ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2 για Ηλεκτρικο Ποδηλατο με 40% στην Λιανική Τιμή Πρό Φόρου ( μέγιστο όριο τα 800€ ).

Η Δράση ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2 πήρε μπρός !
Ευκαιρία να αποκτήσετε ένα επώνυμο ποδήλατο με έκπτωση 40% .
Έχει αναδρομική ισχύ από 31/12/2021. 

Αυτό σημαίνει ότι όσα ποδήλατα  έχουν αγοραστεί από 31/12/21 έως τώρα, δικαιούνται επιδότησης, με την προϋπόθεση φυσικά ότι πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις (Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης ΕΝ15194) που θέτει ο Οδηγός του προγράμματος.

Επισημαίνουμε ότι στο καινούργιο πρόγραμμα η επιδότηση ηλεκτρικών ποδηλάτων θα ισχύει όχι μόνο για τους ιδιώτες αλλά και για εταιρείες ταχυμεταφορών, διανομών και τουριστικές εταιρείες για την αγορά έως και 10 ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι για αγορά ηλεκτρικού οχήματος με επιδότηση από τη δράση “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 ” του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μπορούν από σήμερα να αγοράσουν το ηλεκτρικό όχημα που επιθυμούν.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για την επιδότηση θα ανοίξει σήμερα, ενώ έχει ενεργοποιηθεί η ιστοσελίδα του προγράμματος (https://kinoumeilektrika2.gov.gr/main.html) όπου έχουν αναρτηθεί όλες οι σχετικές ανακοινώσεις.

Επιπλέον για τη δράση “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” θα λειτουργεί καθημερινά Help Desk σε τηλέφωνα που δεν εχουν ακόμη καθοριστεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απο τώρα να αγοράσουν το ποδήλατο που επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και προετοιμασία του φακέλου με τα δικαιολογητικά αίτησης επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεκίνησε Επιδότηση ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή !