Ηλεκτρικα Ποδηλατα με Επιδοτηση

Ηλεκτρικό ποδήλατο Trekking

Ηλεκτρικα Ποδηλατα με Επιδοτηση 40%

Κάποιες εταιρείες διαδίδουν αβάσιμα οτι η Δράση ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ έληξε.
Η αλήθεια είναι ότι η επιδότηση ηλεκτρικών ποδηλάτων ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ όπως ο καθένας μπορεί να επιβεβαιώσει απο την γραμμή υποστήριξης της Δράσης

Δημοσιεύθηκε χθές στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 3323 Β/7.8.2020), η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.

Αυτό σημαίνει ότι οι δαπάνες είναι από σήμερα 8 Αυγούστου 2020 επιλέξιμες προς επιδότηση, με την προϋπόθεση φυσικά ότι πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις που θέτει ο Οδηγός του προγράμματος.

Επισημαίνουμε ότι η επιδότηση ηλεκτρικών ποδηλάτων ισχύει μόνο για τα φυσικά πρόσωπα – ιδιώτες αλλά όχι για εταιρείες.

Οι ενδιαφερόμενοι για αγορά ηλεκτρικού οχήματος με επιδότηση από τη δράση “Κινούμαι Ηλεκτρικά” του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μπορούν από σήμερα να δώσουν προκαταβολή ή να αγοράσουν  / μισθώσουν το ηλεκτρικό όχημα που επιθυμούν.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για την επιδότηση θα ανοίξει στις 24 Αυγούστου, ενώ ήδη έχει ενεργοποιηθεί η ιστοσελίδα του προγράμματος (http://kinoumeilektrika.ypen.gr) όπου έχουν αναρτηθεί όλες οι σχετικές ανακοινώσεις.

Επιπλέον για τη δράση “Κινούμαι Ηλεκτρικά” λειτουργεί καθημερινά Help Desk στα τηλέφωνα 2131513640/2131513643.

Απο πληροφορίες, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του δέχθηκε περί τις 400 τηλεφωνικές κλήσεις και 250 ηλεκτρονικά μηνύματα.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 100 εκατ. ευρώ, ποσό που εκτιμάται ότι είναι αρκετό για την επιδότηση αγοράς 15.000 αυτοκινήτων και 12.500 δικύκλων (σκούτερ και ποδήλατα).

Ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, τόνισε κατά την παρουσίαση του προγράμματος ότι ανάλογα με τη ζήτηση που θα εκδηλωθεί εάν χρειαστεί το πρόγραμμα θα ενισχυθεί με επιπλέον πόρους.

Ηλεκτρικα Ποδηλατα με Επιδοτηση. Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες μπορούν απο σήμερα 8 Αυγούστου 2020 να αγοράσουν το ποδήλατο που επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και προετοιμασία του φακέλου με τα δικαιολογητικά αίτησης επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή !